كافه گلدون كافه گلدون .

كافه گلدون

يك غذاي هيجان‌انگيز با تن ماهي و نودل | طرز تهيه كَسرول تن ماهي و نودل

كسرول به غذاهايي گفته مي‌شود كه در ظرف‌هاي بزرگ و لبه‌دار تهيه شده و در فر پخته مي‌شود و در هنگام سرو نيز از همان ظرف استفاده مي‌شود. بنابراين براي تهيهٔ انواع كسرول‌ها بهتر است از ظروف مخصوص آن استفاده كنيم.

در ادامه با ما همراه باشيد تا با طرز تهيهٔ يكي از خوش طعم‌ترين كسرول‌ها و مراحل پخت آن آشنا شويد.

براي شروع در يك قابلمه ۲ ليوان آب بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. سپس نودل‌ها را با دست كمي خرد كنيد و به آب در حال جوش اضافه كنيد. بهتر است از چاشني نودل استفاده نكنيد و با مقداري نمك آن را مزه‌دار كنيد. بعد از ۸ تا ۱۰ دقيقه كه نودل‌ها پخت آن را با آب سرد آبكشي كنيد و اجازه دهيد تا خنك شود.

منبع: https://acas.media/7421/يك-غذاي-هيجان%e2%80%8cانگيز-با-تن-ماهي-و-نودل-ط/


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۲:۰۵:۳۷ توسط:مهدي موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :