كافه گلدون كافه گلدون .

كافه گلدون

بهترين زمان براي جداسازي پاجوش هاي گياه سانسوريا چه زماني است؟

 

بهترين زمان براي جداسازي پاجوش ها زماني است كه پاجوش ها از خاك بيرون آمده و ارتفاع آنها به حداقل ۵ الي ۶ سانتي‌متر برسد.
در اين حالت ميتوانيم قسمت مياني (يعني قسمتي كه پاجوش‌ها به ريشه اصلي گياه وصل شده اند) را به وسيله چاقو يا قيچي تيز جدا نمائيد.حتما دقت نماييد كه وسيله برش تميز باشد و به جهت جلوگيري از ابتلاي گياه به بيماري هاي قارچي پيشنهاد ميشود وسيله برش و محل برش پاجوش و گياه مادر را با پودر قارچكش ضدعفوني نماييد.

منبع: https://cafegoldoon.com/تكثير-گياه-سانسوريا/آكادمي-كافه-گلدون/


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ساعت: ۰۲:۰۴:۴۷ توسط:مهدي موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :